λάϊτ drops

Η ΕΨΑ δημιουργεί το λάϊτ drops, Eλληνικό γλυκαντικό σε υγρή μορφή, με γλυκοζίτες στεβιόλης από το φυτό στέβια.
Η ΕΨΑ συνεχίζοντας την παράδοσή της στην καινοτομία, κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 2012, σε συνεργασία με την Μ5 το πρώτο ελληνικό γλυκαντικό σε υγρή μορφή με βάση γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Πρόκειται για το λάϊτ drops. Χάρη στο λάϊτ drops, το ρόφημα με λίγες θερμίδες δεν είναι πλέον συμβιβασμός· είναι απόλαυση.
Το λάϊτ drops με γλυκαντικό από το φυτό στέβια και το βιολογικό σιρόπι ρυζιού και αγαύης έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουμε τα κρύα ή ζεστά ροφήματά μας. Τέσσερις (4) σταγόνες του αντιστοιχούν σε ένα κουταλάκι ζάχαρης και μισή θερμίδα τη στιγμή που ένα κουταλάκι ζάχαρη φέρει 20-25 θερμίδες. Η συσκευασία των 30ml αντιστοιχεί σε 750 gr ζάχαρης, δηλαδή 150 κουταλιές ζάχαρης. Χάρη στη μοναδική σύνθεση του λάϊτ drops μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε τα ροφήματα με σχεδόν μηδενική θερμιδική επιβάρυνση και χωρίς αλλοίωση της γεύσης.
Το προϊόν αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Μ5, εταιρεία που με σύμμαχο την τεχνογνωσία έχει ως βασική πολιτική την παραγωγή καινοτόμων ελληνικών προϊόντων.
Το λάϊτ drops βρίσκεται ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ και επιλεγμένων σημείων πώλησης. Χάρη στη μικρή του συσκευασία μας επιτρέπει να το έχουμε πάντα μαζί μας και να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας ροφήματα χωρίς τύψεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.