Πρώτη παρουσίαση της ΕΨΑ κόλα λάϊτ με γλυκαντικό από το φυτό στέβια στη Gulfood

Φεβρουάριος 2013

Πιστή στην υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων για επέκταση των εξαγωγών, η ΕΨΑ δηλώνει παρούσα σε σημαντικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών του εξωτερικού. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε πρόσφατα στην έκθεση Gulfood στο Ντουμπάι, όπου παρουσιάστηκε επίσημα η EPSA Cola Light με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, σε ένα υπέροχο λεπτό ματ κουτί 330ml αλλά και στο κλασσικό γυάλινο μπουκάλι.

Φυσικά εκτός από την πλήρη σειρά λάϊτ (λεμονάδα, πορτοκαλάδα και τσάι σε τρείς υπέροχες γεύσεις) παρουσιάστηκαν, στο πολυπληθές διεθνές κοινό, τα Ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά της οικογένειας ΕΨΑ bio, τα οποία παράγονται από οργανικής καλλιέργειας χυμό και ζάχαρη, αλλά και τα κλασσικά αναψυκτικά που όλοι γνωρίζουμε.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών μαγνήτισε τόσο η μοναδική γυάλινη φιάλη όσο και το εξαιρετικής ποιότητας περιεχόμενο, κάνοντας το περίπτερο της ΕΨΑ μια πραγματική όαση δροσιάς για όποιον το επισκέφθηκε. Τα πρώτα αποτελέσματα από την έκθεση είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από εταιρείες εισαγωγής τροφίμων για πάνω από 10 χώρες.