Ποιοι είμαστε

Η ΕΨΑ από το 1924 συνεχίζει αδιάκοπα και με μεγάλη επιτυχία την πορεία της στην Ελληνική αγορά. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου βρίσκονται στην Αγριά, ένα παραθαλάσσιο γραφικό χωριουδάκι του Πηλίου, σε μια έκταση 24 στρεμμάτων. Το εργοστάσιο αποτελεί πραγματικό στολίδι της περιοχής μιας και πρόκειται για ένα παραδοσιακό κτίριο που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την Πηλιορείτικη Αρχιτεκτονική.

Σήμερα είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ποιοτικών αναψυκτικών.

Είναι μια ελληνική εταιρεία 100 ετών η οποία ξέρει καλά την τέχνη του αναψυκτικού.

Ξεκίνησε το 1924 ως εταιρεία παραγωγής πάγου για να διατηρούνται τα πορτοκάλια και λεμόνια της περιοχής. Αργότερα έγινε η πρώτη εταιρεία ελληνικών αναψυκτικών. Έγινε γνωστή ως ένα τοπικό προϊόν, το οποίο το έφερναν στην Αθήνα ως δώρο στους γνωστούς τους οι επισκέπτες του Πηλίου. Δυσεύρετη τότε στην υπόλοιπη Ελλάδα, μοναδική όμως σε ποιότητα και γεύση.

Η διαφήμιση από στόμα σε στόμα ενίσχυσε το μύθο της ΕΨΑ. Η μυστική συνταγή του Γερμανού Χημικού Μηχανικού Otto που δημιούργησε τη Λεμονάδα το 1924 φτιάχνει ακόμα και σήμερα μια από τις καλύτερες, γευστικότερες Λεμονάδες της αγοράς.

Συνώνυμο με την καινοτομία και την ποιότητα

Στα 100 χρόνια ζωής της η ΕΨΑ φέρνει συνεχώς τα πάνω κάτω στην αγορά του αναψυκτικού:

  • Παράγει την πρώτη ελληνική Cola, αργότερα την πρώτη Cola με χυμό λεμονιού, σήμερα την πρώτη Yuzu Cola και Πορτοκάλι Cola.
  • Παράγει την πρώτη Βυσσινάδα χωρίς ανθρακικό, με μια παραδοσιακή, απολαυστική συνταγή.
  • Παράγει τα πρώτα Βιολογικά Αναψυκτικά καθώς και τα πρώτα αναψυκτικά με στέβια.
  • Παράγει το Light Drops, το πρώτο υγρό γλυκαντικό από στέβια.
  • Συνεχίζει να καινοτομεί με τα Summer Mix Limited Editions – διαφορετικές, καλοκαιρινές γεύσεις για περιορισμένο διάστημα.
  • Λανσάρει Πορτοκάλι με Γιασεμί και Λεμόνι με Ιβίσκο – δύο μοναδικές γεύσεις που κρατούν όλη την γεύση και την ποιότητα της Λεμονάδας και Πορτοκαλάδας με ένα twist ανατροπής.

Παράλληλα βραβεύεται συστηματικά για την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της, ενώ εφαρμόζει τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα για την παραγωγή και τη διακίνηση, ώστε να απολαμβάνουμε πάντα τα πιο γευστικά, ποιοτικά αναψυκτικά!

epsa-90years