Η ΕΨΑ κατακτά και το 2013 τα iTQi Superior Taste Award με την ΕΨΑ lemon cola light

Το 1987 η ΕΨΑ κυκλοφόρησε την πρώτη ΕΨΑ Cola στην Ελληνική αγορά. Από τότε το προϊόν άλλαξε μια φορά χαρακτήρα, αφού το 1996 προστέθηκε το λεμόνι για να την κάνει πραγματικά ξεχωριστή. Η ΕΨΑ Lemon Cola απέκτησε φανατικούς φίλους που την προτιμούν για την ιδιαίτερη γεύση της έναντι άλλων προϊόντων τύπου κόλα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Το 2013 η ΕΨΑ συνεχίζει την καινοτόμα σειρά προϊόντων λάϊτ και αλλάζει ακόμα μια φορά, προς το καλύτερο, τη συνταγή της ΕΨΑ cola παρουσιάζοντας την πρώτη ελληνική κόλα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που περιέχει μια μόνο θερμίδα σε κάθε κουτί των 330ml!

Το λανσάρισμα της νέας μοναδικής cola συνοδεύεται από μια νέα καμπάνια με σλόγκαν «ΕΨΑ LEMON COLA LIGHT, Καμία άλλη». Η ΕΨΑ δίνει έμφαση στην πίστη που δείχνουν οι καταναλωτές στο όνομα και τα προϊόντα της. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι «ίδια» η ΕΨΑ Cola, μέσα από το πρόσωπο μίας νέας κοπέλας, ανεξάρτητης, ιδιαίτερης, που ακολουθεί τα ιδανικά της. Με το ύφος ενός video clip, το TV spot αποκαλύπτει κομμάτια του χαρακτήρα της. Η πρωταγωνίστρια-ΕΨΑ Cola, παραμένει πιστή στις επιλογές της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής, χαράζοντας τον δικό της δρόμο. Τη βλέπουμε να περπατά στην πόλη, να οδηγεί μηχανή, να συναντά τους φίλους της και να λατρεύει να περνά χρόνο με τον εαυτό της. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου παραμένει αναλλοίωτη, με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Η ΕΨΑ Lemon Cola Light δημιουργήθηκε με φυσικά γλυκαντικά αντί για ζάχαρη, με υπέροχη γεύση, με μια ξεχωριστή, αυθεντική  καμπάνια με τον τρόπο που μόνο η ΕΨΑ μπορεί να κάνει την παράδοση να φαίνεται μοντέρνα και απολαυστική.

«Ήμουν πάντα ασυνήθιστη και θα μείνω.
Αυτή.
ΕΨΑ 
COLA LIGHT.
Καμία άλλη.»