Χρυσό βραβείο από τον ΣΕΒΤ

για τη προσφορά της στην οικονομία και το κοινά.

Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) πραγματοποιήθηκε από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2012, στο Ζάππειο Μέγαρο το Τριήμερο Συμπόσιο για τα 100 Χρόνια Ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών. Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, το οποίο αποτέλεσε μια αφορμή για εορτασμό παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, μέλη του Συνδέσμου βραβεύτηκαν για την πολύχρονη παρουσία και προσφορά τους στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας.
Παράλληλα, στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε έκθεση ιστορικών Βιομηχανιών Τροφίμων και αλυσίδων Λιανεμπορίου για το κοινό με μεγάλη επιτυχία.
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) είναι από το 1978, το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των κοινών θέσεων και απόψεων της ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων. Μέλη του είναι Κλαδικοί Σύνδεσμοι της Βιομηχανίας Τροφίμων αλλά και πολλές μεμονωμένες επιχειρήσεις του Κλάδου. Ο κλάδος συμβάλλει στην ελληνική οικονομία με το 26% της συνολικής βιομηχανικής παραγωγής της χώρας σε αξία, ενώ οι πωλήσεις του ανέρχονται στα €12,5 δισ., απασχολώντας το 25% του εργατικού δυναμικού της δευτερογενούς παραγωγής. Είναι ένας από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής Βιομηχανίας που αναπτύσσεται ταχύτερα από το σύνολο της ελληνικής μεταποίησης.
Η ΕΨΑ είναι περήφανη που στα 88 της χρόνια έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με την καινοτομία, με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, με συνέπεια και σεβασμό στον κατανωλωτή.