Το ΕΨΑ λάϊτ drops σε νέα καινοτόμα συσκευασία λίτρου!

Το ΕΨΑ λάϊτ drops σε νέα καινοτόμα συσκευασία λίτρου!
Ελληνική καινοτομία στην Anuga από τις ΕΨΑ και Organic 3S
6 κιλά ζάχαρη σε ένα μπουκάλι, από τις ΕΨΑ και Organic 3S
Γλυκός καφές λάϊτ, με 2 θερμίδες αντί για 100, από τις ΕΨΑ και Organic 3S

Η ΕΨΑ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει το λάϊτ drops σε συσκευασία λίτρου. 100 % ελληνική καινοτομία αφού δεν δημιουργεί την ανεπιθύμητη πικρή επίγευση άλλων προϊόντων στέβια, έχει πρακτικά μηδενικές θερμίδες και επιτυγχάνει την απόλυτη δοσομέτρηση: 1 χρήση = 1 κουταλιά ζάχαρηΠροσφέρει έτσι ευκολία χρήσης ενώ είναι ιδιαίτερα οικονομικό, τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.

Πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που αγκάλιασαν το νέο προϊόν, αφού για χρόνια περίμεναν ένα φυτικό γλυκαντικό που δεν αλλοιώνει τη γεύση, για να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη αλλά πολύ περισσότερο τα τεχνητά γλυκαντικά.

  • γλυκός καφές με ζάχαρη = 100 θερμίδες
  • γλυκός καφές με λάϊτ* drops = 2 θερμίδες

Η ΕΨΑ ως παραδοσιακή επιχείρηση δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει προϊόντα με λίγες θερμίδες με διαφορετικό τρόπο. Σε συνεργασία με την εταιρεία Organic 3S, το
τμήμα ανάπτυξης κατάφερε να νικήσει τη μεταλλική επίγευση της στέβια και να «χωρέσει 6 κιλά ζάχαρη» σε ένα μπουκάλι. Το λάϊτ drops σε συσκευασία λίτρου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση ANUGA 2013 και κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών, με την καινοτόμα σύνθεση και το λειτουργικό σχεδιασμό του. Η συσκευασία των 30ml αντιστοιχεί σε 750 grζάχαρης, δηλαδή 150 κουταλιές ζάχαρης, ενώ το dispenser αντιστοιχεί σε 1.000 δόσεις/κουταλιές ζάχαρης. Είναι  κατάλληλο για ζαχαροπλαστική και μαγειρική αφού αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι τέλειο για χρήση σε ζεστά ή κρύα ροφήματα αφού διαλύεται εύκολα και δεν αλλοιώνει τη γεύση του καφέ.

Η ΕΨΑ και η Organic 3S, με αυτοπεποίθηση, με αδιαπραγμάτευτη επιμονή στην ποιότητα αλλά πάντα καινοτόμες, έχουν καταφέρει να κάνουν την παράδοση να μοιάζει μοντέρνα και απολαυστική.