Τα ΕΨΑ bio και Πράσινο Τσάι κερδίζουν στα iTQi Superior Taste Award 2012

Μία ακόμη διάκριση για την ποιότητα και την υπέροχη γεύση των προϊόντων της πέτυχε η ΕΨΑ, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο.

Πρόκειται για το Superior Taste Award που απονεμήθηκε στην ΕΨΑ bio λεμονάδα και το ΕΨΑ πράσινο τσάι με ρόδι και βύσσινο από το «International Taste and Quality Institute». Η ΕΨΑ bio λεμονάδα βραβεύτηκε με δύο αστέρια (διάκριση Remarkable Products), ενώ το ΕΨΑ πράσινο τσάι με ρόδι και βύσσινο απέσπασε ένα αστέρι (διάκριση Notable Tasting Products).

To iTQi είναι η κορυφαία οργάνωση ανεξάρτητων σεφ και σομελιέ με έδρα τις Βρυξέλες. Σκοπός της είναι να δοκιμάζει και να προωθεί φαγητά και ποτά εξέχουσας γεύσης και ποιότητας από όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο διακεκριμένες ευρωπαϊκές ενώσεις επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων όπως: Maîtres Cuisiniers of France and Belgium, Academy of Culinary Arts, Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Académie Culinaire of France, Verband der Köche Deutschlands κ.ά

To Superior Taste Award είναι μια μοναδική διεθνής αναγνώριση που αποδίδεται μετά από ‘τυφλή’ γευστική δοκιμή από σεφ και σομελιέ που αποτελούν opinion leaders και ειδικούς στη γεύση.