Η ΕΨΑ συνδιοργανώνει το MAGNΑthlon υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου!

Γιορτή του Αθλητισμού, του εθελοντισμού και της Προσφοράς! 

Η ΕΨΑ, σε συνεργασία με τον πρωταθλητή Λευτέρη Παρασκευά και το Νίκο Ράπτη του bikeme.gr, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου συνδιοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Τριάθλου με την ονομασία MAGNAthlon. Φέτος ο αγώνας στηρίζει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ η οποία γιορτάζει 15 χρόνια προσφοράς στον Βόλο.

Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών και της ομοσπονδίας τριάθλου, ξεκίνησε στις 10 το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης στην περιοχή των Αλυκών. Στην συνέχεια το ποδηλατικό σκέλος διέσχισε τον παραλιακό δρόμο, πέρασε μέσα από την πόλη και τελεόωσε στο άγαλμα της παραλίας του Βόλου. Τέλος, το τρέξιμο πραγματοποιήθηκε κατά μήκος της παραλίας του Βόλου.

Η ΕΨΑ στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές οργανώσεις που συνδυάζουν την ευγενή άμιλλα για φιλανθρωπικό σκοπό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.magnathlon.com. Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, οι Πρόσκοποι, πολλοί εθελοντές και χορηγοί συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου για την πόλη μας γεγονότος.

Για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ διατίθενται χρήσιμα αναμνηστικά είδη (Flash Drives 8GB και μπλουζάκια) προς πώληση, τα οποία προπωλούνται στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος αλλά και στην ιστοσελίδα www.kalesagores.gr, που λειτουργεί για να εξυπηρετήσει την προπώληση. Ας στηρίξουμε όλοι με τη συμμετοχή μας τη δράση και με την παρουσία μας τους αθλητές και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

DSC_0120-giorti-tou-athlitismou_small-300x199 DSC_0126-epivlitiko-to-ktirio-toy-panepistimiou_small-300x199 DSC_0180_small-300x199 DSC_0287-stin-ygeia-mas_small-300x199 DSCN1957_small-300x225