Η ΕΨΑ κατακτά για ακόμα μια χρονιά τα iTQi Superior Taste Awards

Βραβεύθηκε η κλασσική Λεμονάδα ΕΨΑ & τα πρωτοποριακά ΕΨΑ λάϊτ drops

Η ΕΨΑ, η αγαπημένη εταιρία αναψυκτικών από την Αγριά Βόλου που συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, διακρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό υψηλής γευσιγνωσίας του InternationalTaste & QualityInstitute.

Η ΕΨΑ τα τελευταία χρόνια παραμένει σταθερά μια από τις εταιρίες που ξεχωρίζουν διεθνώς, κατακτώντας σημαντικά βραβεία για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της. Σε συνέχεια των προηγούμενων βραβεύσεων των ΕΨΑ bio Λεμονάδα, ΕΨΑ Cola light, ΕΨΑ λεμονάδα λάϊτ, η εταιρία διακρίνεται φέτος για την κλασσική λεμονάδα ΕΨΑ και τα ΕΨΑ λάϊτ drops.

Τα προϊόντα ΕΨΑ απέσπασαν πολύ υψηλές βαθμολογίες, πάνω από 90/100, μετά από τυφλή γευστική δοκιμή από κορυφαίους εξειδικευμένους γευσιγνώστες και κατέκτησαν 3 αστέρια ανώτερης γεύσης, επισφραγίζοντας ουσιαστικά το διαχρονικό όραμα τις εταιρίας για την παραγωγή αναψυκτικών με απαράμιλλη ποιότητα και γεύση.

To International Taste & Quality Institute (iTQi) αποτελεί την κορυφαία οργάνωση ανεξάρτητων chef και sommelier με έδρα τις Βρυξέλλες. Σκοπός της είναι να δοκιμάζει και να προάγει φαγητά και ποτά εξέχουσας γεύσης και ποιότητας από όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις πιο διακεκριμένες Ευρωπαϊκές Ενώσεις Επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων. To Superior Taste Award είναι μια μοναδική διεθνής αναγνώριση που αποδίδεται μετά από «τυφλή» γευστική δοκιμή από chef και sommelier που αποτελούν opinion leaders και ειδικούς στη γεύση.