Διάκριση στα «Made in Greece 2017»

Η ΕΨΑ, συνδυάζοντας την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα με την καινοτομία, απέσπασε δύο τιμητικές διακρίσεις, Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος και Καινοτόμου Προϊόντος στα Βραβεία «Made in Greece2017».

 

Στο πέρασμα των χρόνων, διατηρώντας τη «μυστική» συνταγή της Λεμονάδας, την ποιότητα των πρώτων υλών, παράλληλα με το μεράκι, εκσυγχρονίστηκε και απέκτησε διαχρονική αξία. Μια ιστορία ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΗ. Η ΕΨΑ είναι ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

 

Φέτος η ΕΨΑ κυκλοφόρησε το πλαστικό μπουκάλι 330ml, πανομοιότυπο με το χαρακτηριστικό γυάλινο, που από το 1939 αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Η σαγρέ υφή, ο ανάγλυφος ρόμβος που σηματοδοτεί το «Χρυσούν Βραβείον Ποιότητος» και οι καμπύλες, αποτελούν τα κύρια στοιχεία του μπουκαλιού της.

 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑ, κύριος Μιχάλης Τσαούτος, ο οποίος παρέλαβε και τις διακρίσεις.

 

Τα Made in Greece Awards διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για τη διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων, βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names).

 

Η ΕΨΑ έχει λάβει ξανά τιμητικές διακρίσεις το 2015 για τα προϊόντα της.

 

Η αλήθεια που ΕΨΑχνες!